10 ideālas sievietes īpašības: negaidīta vīriešu versija

Godīgums un atklātība.

Vienkārši esiet godīgas pret viņu. Vīriešiem patīk patiesas sievietes, kuras nebaidās būt tādas, kādas ir.

Vīrietis vienmēr izvēlēsies sievieti, kurai spēs uzticēties. Viņu neiepriecina perspektīva visu laiku spēlēt ekstrasensu, kurš visu laiku cenšas uzminēt sievietes domas. No šīm spēlēm viņš ātri nogurst.

Neatkarība.

Neticiet skeptiķiem. No stiprām un neatkarīgām sievietēm baidās vāji un par sevi nepārliecināti vīrieši. Īsts vīrietis vienmēr izvēlēsies meiteni, kura nevēlas apmierināties ar viduvēju dzīvi. Meiteni, kurai piemīt pietiekoši daudz spēka, lai izvirzītu sev mērķus un strādātu, lai tos sasniegtu.

Vēlēšanās attīstīties.

Tāpat vīriešiem patīk sievietes, kuras izrāda sava veida pazemību, lai iemācītos kaut ko jaunu. Viņas atzīst trūkumus, pie kuriem viņām vēl nepieciešams strādāt.

Kupli gurni.

Puišiem patiešām patīk meitenes ar kupliem gurniem. Zinātne to izskaidro ar to, ka neapzināti vīrieši novērtē savas potenciālās izredzētās, tajā skaitā arī no viņu spējas iznēsāt un piedzemdēt veselīgu mazuli.

Labas manieres.

Meitenēm nevajadzētu par zemu novērtēt spēju būt par īstu lēdiju. Katram vīrietim gribētos sev blakus redzēt meiteni, kura spēj cienīgi izturēties jebkurā situācijā.

Prāts un apķērīgums.

Intelekts iekļaujas nenovērtēto aspektu skaitā. Bet gudriem puišiem vienmēr ir patīkamāk satikties ar meitenēm, kurām piemīt noteikts intelektuālais dziļums. No gudrām sievietēm baidās tikai vāji vīrieši.

Noslēgumā

Bet pats galvenais – jums vienmēr vajag palikt uzticīgai pašai sev. Nekopējiet citus, nepielāgojieties apkārtējiem, ja šajā lomā jūtaties nedabiski un neērti.

Vīrietis vienmēr izvēlēsies patiesu sievieti, kura blakus viņam paliks tāda, kāda ir patiesībā.

avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment