10 ideālas sievietes īpašības: negaidīta vīriešu versija

Ideālā sieviete – tā nav pakļāvīga, paklausīga mājsaimniece. Mūsdienu vīrieši meklē nedaudz citas īpašības, izvēloties sev dzīvesbiedri.

Ko vīrieši gaida no attiecībām? Viennozīmīgas atbildes uz šo jautājumu nav, jo pasaulē nav divu pilnīgi vienādu cilvēku.

Visiem ir savas gaumes un priekšrocības. Bet tas nenozīmē, ka nepastāv noteiktas universālas īpašības, ko vīrieši meklē daiļā dzimuma pārstāvēs.

Un tā, lūk, 10 īpašības, kurām, pēc vīriešu domām, jāpiemīt ideālai sievietei.

Lieliska humora izjūta.

Saprotams, ka lielākā daļa vīriešu dod priekšroku sievietēm ar lielisku humora izjūtu. Dzīve ir diezgan sarežģīta padarīšana, tāpēc katram gribas, lai blakus būtu dzīvesbiedre, kas spēj situāciju atrisināt. Ar tādu sievieti vissarežģītākajos dzīves brīžos var atrast iemeslu pasmaidīt.

Spēja gūt baudu no dzīves.

Tikai divi nobrieduši cilvēki spēj izveidot veiksmīgu pāri. Tomēr briedums nebūt nav garlaicīgu attiecību sinonīms.

Vīrieši novērtē sievietes, kuras zina, kā gūt baudu no dzīves. Sievietes, kuras neattiecas pret sevi pārāk nopietni.

Smaids.

Sievieti, kura smaida un pret dzīvi izturas viegli, ir īpaša pievilcība. Un tas ir saprotami, jo nevienam nepatīk cilvēki, kuri visu laiku dusmojas.

Dramatisma neesamība.

Vīriešiem ir vienkārši alerģija pret sievietēm, kurām patīk no mušas uzpūst ziloni, mazas problēmas pārvēršot nebeidzamā drāmā. Lūk, kāpēc vīrieši vienmēr tiecas izvēlēties attiecībām daiļā dzimuma pārstāves ar vienkāršāku attieksmi pret dzīvi.

Viņi cenšas turēties tālāk no tā saucamajām drāmas karalienēm, kas alkst vienmēr atrasties uzmanības centrā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment