Zemesriekstu-šokolādes siera kūka bez cepšanas (fotorecepte)

Gatavošanas gaita:

  1. Smalki sadrupiniet cepumus ar mīklas veltni.
  2. Bļodā ieberiet drupačas un sajauciet ar izkausētu sviestu, maisot, kamēr drupačas nav līdzīgas mitrām smiltīm.
  3. Kūku formā (20 cm diametrā) ieberiet drupačas un iespiediet tās formā. Ielieciet ledusskapī, lai atdziest.
  4. Lielā bļodā sajauciet mīkstu krēmsieru līdz viendabīgs.
  5. Pievienojiet 1 1/2 glāzes pūdercukura un vaniļu, turpiniet maisīt līdz viendabīgai masai.
  6. Pievienojiet izkausētu šokolādi un maisiet līdz viendabīgai masai.
  7. Ielejiet maisījumu formā un izlīdziniet. Ielieciet ledusskapī.
  8. Lielā bļodā sajauciet izkausēto zemesrieksu sviestu un atlikušo cukuru.
  9. Ielejiet masu virs šokolādes masas un izlīdziniet to.
  10. Atdzesējiet ledusskapī 2-4 stundas.

Labu apetīti!

Avots: buzzfeed.com

 

Leave a Comment