Gatavošanas gaita:
- Smalki sadrupiniet cepumus ar mīklas veltni.
- Bļodā ieberiet drupačas un sajauciet ar izkausētu sviestu, maisot, kamēr drupačas nav līdzīgas mitrām smiltīm.
- Kūku formā (20 cm diametrā) ieberiet drupačas un iespiediet tās formā. Ielieciet ledusskapī, lai atdziest.
- Lielā bļodā sajauciet mīkstu krēmsieru līdz viendabīgs.
- Pievienojiet 1 1/2 glāzes pūdercukura un vaniļu, turpiniet maisīt līdz viendabīgai masai.
- Pievienojiet izkausētu šokolādi un maisiet līdz viendabīgai masai.
- Ielejiet maisījumu formā un izlīdziniet. Ielieciet ledusskapī.
- Lielā bļodā sajauciet izkausēto zemesrieksu sviestu un atlikušo cukuru.
- Ielejiet masu virs šokolādes masas un izlīdziniet to.
- Atdzesējiet ledusskapī 2-4 stundas.
Labu apetīti!
Avots: buzzfeed.com
Pages: 1 2