Zemeņu-šokolādes torte bez cepšanas

Gatavošanas gaita:

  1. Ar blendera vai virtuves kombaina palīdzību samaliet šokolādes cepumus drupačās.
  2. Pievienojiet sviestu un samaisiet. Atkal sajauciet.
  3. Vienmērīgā slānī izlieciet drupačas cepamformas dibenā.
  4. Vidēja izmēra bļodā sajauciet krēmsieru, saldo krējumu un pūdercukuru. Sakuliet līdz biezam krēmam.
  5. Sajauciet krēmu ar ievārījumu. Uzklājiet līdzenā slānī uz šokolādes drupaču slāņa. Ielieciet ledusskapī kā minimums uz 2 stundām.
  6. Dekorējiet torti ar zemenēm.
  7. Izkausējiet tumšo šokolādi un aplejiet ar to tortes virsmu. Pasniedziet pie galda!

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment