Zemeņu pastila. Tagad es vienmēr ar to našķošos!

Gatavošanas gaita:

  1. Zemenes blenderējam līdz vienmērīgam biezenim. Pievienojam cukuru un piparmētru. Kārtīgi sajaucam.
  2. Cepamformu noklājam ar cepampapīru un ar lāpstiņu vienmērīgi noklājam zemeņu biezeņa slāni 5 mm biezumā.
  3. Liekam cepeškrāsnī 60-70 grādos uz 6-8 stundām līdz pastila pilnīgi izžūs un kļūs gluda.
  4. Uzmanīgi noņemam pastilu no pergamenta, sagriežam strīpiņām un sarullējam spirālēs. Lai tā ilgāk glabātos – ieliekam to burkā. Un uzreiz mēģinām to ar tēju.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment