Gatavošanas gaita:
- Samaliet 200 g zemeņu ar blenderi un izkāsiet ar sietiņu. (Zemeņu atlikumus atstājiet dekoram).
- Želatīnu aplejiet ar nelielu ūdens daudzumu un atstājiet, lai uzbriest.
- Samaisiet saldo krējumu, pienu un 3 ēdamkarotes cukura, vāriet. Noņemiet pienu no uguns, pievienojiet želatīnu un kārtīgi samaisiet.
- Pievienojiet gatavo zemeņu biezeni, samaisiet. Salejiet formiņās un atstājiet ledusskapī 3-4 stundas, lai atdzistu.
- Sagrieziet atlikušās zemenes uz pusēm. Pievienojiet atlikušo cukuru un dažas karotes ūdens. Vāriet 10 minūtes līdz sabiezē. Atdzesējiet un pasniedziet ar panna cottu.
Labu apetīti!
Avots: vkusno.co
Pages: 1 2