Zemeņu panna cotta

Gatavošanas gaita:

  1. Samaliet 200 g zemeņu ar blenderi un izkāsiet ar sietiņu. (Zemeņu atlikumus atstājiet dekoram).
  2. Želatīnu aplejiet ar nelielu ūdens daudzumu un atstājiet, lai uzbriest.
  3. Samaisiet saldo krējumu, pienu un 3 ēdamkarotes cukura, vāriet. Noņemiet pienu no uguns, pievienojiet želatīnu un kārtīgi samaisiet.
  4. Pievienojiet gatavo zemeņu biezeni, samaisiet. Salejiet formiņās un atstājiet ledusskapī 3-4 stundas, lai atdzistu.
  5. Sagrieziet atlikušās zemenes uz pusēm. Pievienojiet atlikušo cukuru un dažas karotes ūdens. Vāriet 10 minūtes līdz sabiezē. Atdzesējiet un pasniedziet ar panna cottu.

Labu apetīti!

Avots: vkusno.co

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment