Vīrietis pieņēma klaiņojošu suni, un tas viņam par to pateicās

Grāvis bija ļoti liels, un tā dziļums nekādi neļāva no tā izkļūt paša spēkiem. Tad viņš uzreiz piezvanīja glābšanas dienestam, kas praktiski uzreiz izbrauca. Bet šeit radās vēl viena problēma.

Un šajā brīdī Pats atcerējās par savu četrkājaino draugu, kurš tajā brīdī bija viņam līdzās. Un, kad vīrietis jau domāja, ka vēl jaunais kucēns ir aizbēdzis un kaut kur noslēpies aiz bailēm, viņš izdzirdēja rējienu.

Kā izrādījās, Džeks, tā vietā, lai aizbēgtu uz kādu drošu vietu, devās meklēt palīdzību savam saimniekam. Jo pats nekādi nevarēja palīdzēt.

Un tieši pateicoties tam, ka vēl jaunais kucēns rēja, un sauca palīgā, viņam pievērsa uzmanību. Viņš stāvēja pie šosejas un rēja pakaļ katrai mašīnai, bet neskrēja tai pakaļ, visticamāk, lai neapmaldītos.

Un, kad garām brauca policijas mašīna, pamanījusi suni, tā apstājās. Pēc tam policisti devās tur, kur viņus veda suns. Tā divi policisti palīdzēja Patam tikt ārā no grāvja. Un pēc tam viņiem pievienojās arī ātrā palīdzība.

Un, kad viņu grasījās hospitalizēt un jau ievietoja ātrās palīdzības mašīnā, suns sekoja viņam un nosēdās blakus. Džeks uzmanīgi vēroja katru ārstu kustību un sargāja savu saimnieku.

Cietušo kārtīgi izmeklēja, vai nav ievainojumu, un izrādījās, ka viņam varēja ļaut pāris dienas palikt mājās, nebija vajadzības braukt uz slimnīcu. Tā viņam palīdzēja tikt līdz mājām, un Džeks visu laiku bija viņam blakus. Pēc sava saimnieka izglābšanas, suns saņēma garšīgu cienastu kā pateicību par izglābšanu.

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment