Gatavošanas gaita:
- Attaisiet mīklas iepakojumu, sagrieziet mīklas plāksnes 2-3 cm platās strīpās.
- Cepiet mīklu 200 grādos līdz zeltainai garozai.
- Atsevišķā traukā sakuliet saldo krējumu. Pievienojiet iebiezināto pienu. Atkal sakuliet.
- Izlieciet trešdaļu mīklas plāksnēm uz pārtikas plēves. Virsū kārtīgi uzklājiet krēmu. Apkaisiet ar mandeļu vai kokosriekstu skaidiņām. Atkārtojiet šo soli vēl divas reizes. Atstājiet nedaudz krēma, lai vēlreiz noklātu ar to torti.
- Sarullējiet torti pārtikas plēvē. Ielieciet to ledusskapī, lai tā nostāvētos.
- No rīta vēlreiz uzklājiet krēmu uz tortes un apkaisiet ar skaidiņām.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2