Trubiņas ar biezpiena krēmu

Gatavošanas gaita:

  1. Olas ar cukuru sakuliet noturīgās putās, tad pievienojiet miltus.
  2. Cepamo formu noklājiet ar cepampapīru, izlieciet mīklu ar ēdamkaroti, nedaudz nosmērējot to formā, lai sanāktu neliels aplis (10 cm diametrā).
  3. Cepiet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī (ļoti ātri cepas) 180 grādos līdz plāceņi iegūst zeltainu krāsu. Tikmēr pagatavojiet krēmu – kārtīgi samaisiet visas krēma sastāvdaļas līdz iegūstat viendabīgu masu.
  4. Izņemiet plāceņus no cepeškrāsns un ātri sarullējiet tos trubiņās.
  5. Kad tās ir atdzisušas – aizpildiet tās ar krēmu.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment