Gatavošanas gaita:
- Olas ar cukuru sakuliet noturīgās putās, tad pievienojiet miltus.
- Cepamo formu noklājiet ar cepampapīru, izlieciet mīklu ar ēdamkaroti, nedaudz nosmērējot to formā, lai sanāktu neliels aplis (10 cm diametrā).
- Cepiet iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī (ļoti ātri cepas) 180 grādos līdz plāceņi iegūst zeltainu krāsu. Tikmēr pagatavojiet krēmu – kārtīgi samaisiet visas krēma sastāvdaļas līdz iegūstat viendabīgu masu.
- Izņemiet plāceņus no cepeškrāsns un ātri sarullējiet tos trubiņās.
- Kad tās ir atdzisušas – aizpildiet tās ar krēmu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2