Tropiska garša! Kokosriekstu siera kūka ar ananāsu gabaliņiem

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 160 grādiem. Sagatavojiet kūku formu 22 cm diametrā.
  2. Izkausējiet sviestu un ļaujiet tam nedaudz atdzist. Cepumus sadrupiniet un sajauciet ar sviestu. Kārtīgi samaisiet.
  3. Kārtīgi salieciet masu formā un iespiediet. Ielieciet formu saldētavā, kamēr gatavosiet pildījumu.
  4. Nolejiet šķidrumu no konservēto ananāsu bundžiņas un smalki sagrieziet ananāsus. Samaisiet sieru ar pūdercukuru. Pievienojiet klāt olas pie siera masas, kārtīgi sakuļot pēc katras olas pievienošanas.
  5. Pielejiet klāt kokosriekstu pienu (ja izmantojat konservēto, tad bundžiņu ir kārtīgi jāsakuļ pirms atvēršanas).
  6. Tad iemaisiet klāt ananāsu gabaliņus uz 3/4 glāzes skaidiņu un pēdējo reizi samaisiet masu. Pārlejiet pildījumu atdzisušā formā un cepiet apmēram 50 minūtes.
  7. No sākuma ļaujiet kūkai atdzist cepeškrāsnī ar atvērtām durtiņām, tad izņemiet. Dekorējiet ar atlikušām kokosriekstu skaidiņām.
  8. Glabājiet ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

Leave a Comment