Gatavošanas gaita:
- Uzsildiet cepeškrāsni līdz 160 grādiem. Sagatavojiet kūku formu 22 cm diametrā.
- Izkausējiet sviestu un ļaujiet tam nedaudz atdzist. Cepumus sadrupiniet un sajauciet ar sviestu. Kārtīgi samaisiet.
- Kārtīgi salieciet masu formā un iespiediet. Ielieciet formu saldētavā, kamēr gatavosiet pildījumu.
- Nolejiet šķidrumu no konservēto ananāsu bundžiņas un smalki sagrieziet ananāsus. Samaisiet sieru ar pūdercukuru. Pievienojiet klāt olas pie siera masas, kārtīgi sakuļot pēc katras olas pievienošanas.
- Pielejiet klāt kokosriekstu pienu (ja izmantojat konservēto, tad bundžiņu ir kārtīgi jāsakuļ pirms atvēršanas).
- Tad iemaisiet klāt ananāsu gabaliņus uz 3/4 glāzes skaidiņu un pēdējo reizi samaisiet masu. Pārlejiet pildījumu atdzisušā formā un cepiet apmēram 50 minūtes.
- No sākuma ļaujiet kūkai atdzist cepeškrāsnī ar atvērtām durtiņām, tad izņemiet. Dekorējiet ar atlikušām kokosriekstu skaidiņām.
- Glabājiet ledusskapī.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2