Torte „Mīlas telts” bez cepšanas (fotorecepte)

tort-shalash-2

Pienu ielejam bļodā. Iemērcam tajā cepumus un turam pusminūti.

Izņemam cepumus un uzliekam uz šķīvja.

tort-shalash-3

Persikus izņemam no sīrupa un uzliekam uz papīra dvieļiem, lai uzsūktu lieko mitrumu.

tort-shalash-4

Biezpienu sakuļam ar sviestu un pūdercukuru.

tort-shalash-5

Cepumus saliekam vienā slānī trijās rindās uz folija. Izliekam ¾ no biezpiena krēma masas.

tort-shalash-6

Izlīdzinām un saliekam persiku pusītes.

tort-shalash-7

Uz persikiem strīpā uzklājam atlikušo krēmu. Paceļam folija malas un saliekam konstrukciju kā telti. Ietinam folijā un ieliekam ledusskapī uz 3-4 stundām, bet labāk uz nakti.

tort-shalash-9

Gatavojam krēmu. Smalki sagriežam šokolādi un ieliekam bļodā. Vārām saldo krējumu un ielejam to bļodā pie šokolādes.

tort-shalash-10

Samaisām līdz viendabīgai konsistencei.

tort-shalash-11

Izņemam torti no ledusskapja, attinām to no folija. Apveļam torti uz sāna un uzklājam krēmu uz pamatnes. Atkal apveļam to uz foliju (krēmam ir jābūt lejā).

tort-shalash-12

Ar atlikušo krēmu aplejam torti un izlīdzinām.

tort-shalash-13

Atlikušo torti var papildus apliet ar krēmu, lai izveidotu reljefu. Atkal ieliekam torti ledusskapī uz 20-30 minūtēm. Tad sagriežam un pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment