Pienu ielejam bļodā. Iemērcam tajā cepumus un turam pusminūti.
Izņemam cepumus un uzliekam uz šķīvja.
Persikus izņemam no sīrupa un uzliekam uz papīra dvieļiem, lai uzsūktu lieko mitrumu.
Biezpienu sakuļam ar sviestu un pūdercukuru.
Cepumus saliekam vienā slānī trijās rindās uz folija. Izliekam ¾ no biezpiena krēma masas.
Izlīdzinām un saliekam persiku pusītes.
Uz persikiem strīpā uzklājam atlikušo krēmu. Paceļam folija malas un saliekam konstrukciju kā telti. Ietinam folijā un ieliekam ledusskapī uz 3-4 stundām, bet labāk uz nakti.
Gatavojam krēmu. Smalki sagriežam šokolādi un ieliekam bļodā. Vārām saldo krējumu un ielejam to bļodā pie šokolādes.
Samaisām līdz viendabīgai konsistencei.
Izņemam torti no ledusskapja, attinām to no folija. Apveļam torti uz sāna un uzklājam krēmu uz pamatnes. Atkal apveļam to uz foliju (krēmam ir jābūt lejā).
Ar atlikušo krēmu aplejam torti un izlīdzinām.
Atlikušo torti var papildus apliet ar krēmu, lai izveidotu reljefu. Atkal ieliekam torti ledusskapī uz 20-30 minūtēm. Tad sagriežam un pasniedzam.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru