Gatavošanas gaita:
- No sākuma pagatavosim krēmu. Visas krēma sastāvdaļas sakuliet līdz noturīgai, krēmveidīgai masai. Ielieciet ledusskapī.
- Tad sākam gatavot pankūkas. Bļodā samaisiet miltus, cukuru, kakao, cepamo pulveri, sōdu un sāli.
- Atsevišķā bļodā samaisiet pienu un skābo krējumu līdz viendabīgai masai. Pievienojiet espresso, izkausēto sviestu, vaniļu un sakultās olas.
- Samaisiet piena maisījumu ar sausām sastāvdaļām un pārliecinieties, ka masa ir viendabīga.
- Ja mīkla ir pārāk šķidra, pievienojiet vēl karoti vai 2 mīklas.
- Uzsildiet pannu un cepiet pankūkas. Salieciet gatavās pankūkas uz šķīvja, ieziedot starp katru pankūku krēma slāni.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2