“Tiramisu” pankūkas

Gatavošanas gaita:

  1. No sākuma pagatavosim krēmu. Visas krēma sastāvdaļas sakuliet līdz noturīgai, krēmveidīgai masai. Ielieciet ledusskapī.
  2. Tad sākam gatavot pankūkas. Bļodā samaisiet miltus, cukuru, kakao, cepamo pulveri, sōdu un sāli.
  3. Atsevišķā bļodā samaisiet pienu un skābo krējumu līdz viendabīgai masai. Pievienojiet espresso, izkausēto sviestu, vaniļu un sakultās olas.
  4. Samaisiet piena maisījumu ar sausām sastāvdaļām un pārliecinieties, ka masa ir viendabīga.
  5. Ja mīkla ir pārāk šķidra, pievienojiet vēl karoti vai 2 mīklas.
  6. Uzsildiet pannu un cepiet pankūkas. Salieciet gatavās pankūkas uz šķīvja, ieziedot starp katru pankūku krēma slāni.

Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment