Šokolādes trijstūri „Trīs slāņi”

Gatavošanas gaita:

  1. Drupačās sarīvēt aukstu sviestu ar cukuru un miltiem.
  2. Vienmērīgi ar drupačām noklāt cepamformu 28 cm diametrā, lai tas cieši pieguļ pie cepamformas, atdzesēt 20 minūtes ledusskapī.
  3. Tad 25-30 minūtes ceot 180 grādos – pamatnei ir jākļūst brūnai un kraukšķīgai. Atdzesēt.
  4. Bļodā sajaukt cukuru un ūdeni, vārīt.
  5. Līdz sāk burbuļot, pievienot sviestu, iebiezināto pienu, citrona sulu, samaisīt un vārīt 20 minūtes līdz sabiezē.
  6. Beigās pievienot apceptu riekstus, samaisīt un atdzesēt.
  7. Iegūto nugu ieliet cepamformā ar pamatni un uzklāt to vienmērīgā slānī.
  8. Šokolādi izkausēt un apliet ar to nugu , ielikt ledusskapī vai saldētavā.
  9. Sacietējušos cepumus sagriezt trijstūros un pasniegt!

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment