Gatavošanas gaita:
- Drupačās sarīvēt aukstu sviestu ar cukuru un miltiem.
- Vienmērīgi ar drupačām noklāt cepamformu 28 cm diametrā, lai tas cieši pieguļ pie cepamformas, atdzesēt 20 minūtes ledusskapī.
- Tad 25-30 minūtes ceot 180 grādos – pamatnei ir jākļūst brūnai un kraukšķīgai. Atdzesēt.
- Bļodā sajaukt cukuru un ūdeni, vārīt.
- Līdz sāk burbuļot, pievienot sviestu, iebiezināto pienu, citrona sulu, samaisīt un vārīt 20 minūtes līdz sabiezē.
- Beigās pievienot apceptu riekstus, samaisīt un atdzesēt.
- Iegūto nugu ieliet cepamformā ar pamatni un uzklāt to vienmērīgā slānī.
- Šokolādi izkausēt un apliet ar to nugu , ielikt ledusskapī vai saldētavā.
- Sacietējušos cepumus sagriezt trijstūros un pasniegt!
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2