Gatavošanas gaita:
Izņemiet krēmsieru no ledusskapja, lai tas kļūtu istabas temperatūrā.
Cepumus sadrupiniet blenderī līdz drupačām un samaisiet ar iepriekš izkausētu sviestu.
Cepamformu (vēlams noņemamu) noklājiet ar cepampapīru un vienmērīgi uzklājiet uz tā biskvīta cepumu pamatni. Ielieciet saldētavā.
Sakuliet krēmsieru ar saldo krējumu un cukuru. Izkausējiet 300 g šokolādes ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī un pievienojiet krēma masu. Samaisiet.
Izlieciet masu uz cepumu pamatnes. Atlikušo šokolādi arī izkausējiet un dekorējiet ar to siera kūku.
Ielieciet kūku ledusskapī kā minimums uz 4 stundām, bet vēl labāk – uz diennakti.
Labu apetīti!
Arī garšīgi: Siera kūka – tikai 3 sastāvdaļas. Bez miltiem un cukura! SPIED ŠEIT, lai lasītu!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2