Šo neticami maigo šokolādes-biezpiena pīrāgu nevajag cept..

  1. Cepumus sadrupinām, pievienojam istabas temperatūras sviestu, medu un samaisām. Iznākušo masu izliekam pīrāgiem domātā cepamformā. Liekam ledusskapī.
  2. Biezpienu sakuļam līdz tas ir elastīgs. Uz ūdens pirts izkausējam šokolādi ar saldo krējumu, atdzesējam uz neilgu laiku. Nelielās porcijās pievienojam to biezpienam un samaisām līdz masa ir vienmērīga. Uzklājam iegūto masu uz izveidotās cepumu pamatnes un, aizsedzot ar foliju vai pārtikas plēvi, liekam ledusskapī uz nakti.
  3. Izņemam no formas un dekorējam ar jebkādām svaigām ogām un uzlejam virsū ogu sīrupu/mērci.

Avots: adme.ru

Leave a Comment