Sastāvdaļas:
- 200 g „Selgas” cepumu
- 100 g riekstu (Indijas riekstu vai valriekstu)
- 50 g baltās šokolādes
- 250 g trekna salda krējuma
- 2 ēdamkarotes medus
- 400 g tumšas šokolādes
- 100 g sviesta
- Kakao-pulveris apkaisīšanai
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Tumšo šokolādi smalki sagriežam vai salaužam gabaliņos.
Nelielā kastrolī ielejam saldo krējumu un pievienojam sviestu un medu.
Vārām līdz sviests izkūst.
Tumšo šokolādi ieberam bļodā. Virsū uzlejam karsto sviesta maisījumu un samaisām līdz šokolāde izkust.
Pievienojam cepumus, riekstus un balto šokolādi, samaisām.
Pārlejam masu ar cepamo papīru vai foliju noklātā noņemamā formā (apmēram 20 cm diametrā).
Turam 3 stundas ledusskapī. Tad noņemam no formas, uzliekam uz šķīvja un apkaisām ar kakao. Pirms pasniegšanas turam ledusskapī.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2