Slinkais šokolādes pīrāgs ar cepumiem (fotorecepte)

Sastāvdaļas:

  • 200 g „Selgas” cepumu
  • 100 g riekstu (Indijas riekstu vai valriekstu)
  • 50 g baltās šokolādes
  • 250 g trekna salda krējuma
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 400 g tumšas šokolādes
  • 100 g sviesta
  • Kakao-pulveris apkaisīšanai

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

lazy-choko-cake-1

Tumšo šokolādi smalki sagriežam vai salaužam gabaliņos.

lazy-choko-cake-2

Nelielā kastrolī ielejam saldo krējumu un pievienojam sviestu un medu.

Vārām līdz sviests izkūst.

Tumšo šokolādi ieberam bļodā. Virsū uzlejam karsto sviesta maisījumu un samaisām līdz šokolāde izkust.

lazy-choko-cake-3

Pievienojam cepumus, riekstus un balto šokolādi, samaisām.

Pārlejam masu ar cepamo papīru vai foliju noklātā noņemamā formā (apmēram 20 cm diametrā).

Turam 3 stundas ledusskapī. Tad noņemam no formas, uzliekam uz šķīvja un apkaisām ar kakao. Pirms pasniegšanas turam ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment