Satriecošs deserts! Banānu pudiņš (fotorecepte)

Sildām pienu, taču neļaujam tam vārīties. Dzeltenumus nedaudz sakuļam ar maisītāju, ielejam 1/4 siltā piena, turpinām maisīt. Ielejam piena maisījumu iepriekš samaisītajās sausajās sastāvdaļās, sakuļam ar maisītāju un pievienojam pie atlikušā piena kastrolī.

Maisot, sildām uz vidēja uguns līdz sabiezē. Noņemam. Ļaujam atdzist (pudiņš vēl nedaudz sabiezēs), apsedzot ar vāku (lai neizveidotos plēve).

Sagatavojam deserta formiņas – dibenā saliekam cepumus un aplīšos sagrieztus banānus. Aplejam ar pudiņu.

Ieliekam vēl dažus cepumus un banānu gabaliņus, aplejam ar atlikušo pudiņu.

Atkarībā no deserta formas, var uztaisīt vairākus slāņus – cepumi-banāns-pudiņš. Dekorējam ar putukrējumu.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook.good

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment