Gatavošanas gaita:
- Zemenes nomazgājiet un noņemiet astītes. Saujiņu nolieciet malā (tortes dekoram), pārējās sagriezt plāksnēs un sajaukt ar cukuru.
- Saldo krējumu sakuielt līdz viendabīgai, gaisīgai masai, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru, sāli un vaniļas cukuru.
- Cepamformu noklājiet ar pārtikas plēvi vai cepamo papīru. Pusi no cepumiem noklājiet vienā slānī, uz kura uzlieciet 1/3 no sagrieztām ogām. Dāsni nosmērējiet tās ar saldo krējumu. Virsū izlieciet vēl vienu cepumu, zemeņu un saldā krējuma slāni. Deserta virsmu dekorējiet ar ogām, tortes malas nosmērējiet ar atlikušo saldo krējumu.
- Ievietojiet desertu ledusskapī uz 3-4 stundām.
Labu apetīti!
Avots: takprosto.cc
Pages: 1 2