Saldais krējums, zemenes un mīļākie smilšu cepumi – negatavot šādu torti ir noziegums!

Gatavošanas gaita:

  1. Zemenes nomazgājiet un noņemiet astītes. Saujiņu nolieciet malā (tortes dekoram), pārējās sagriezt plāksnēs un sajaukt ar cukuru.
  2. Saldo krējumu sakuielt līdz viendabīgai, gaisīgai masai, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru, sāli un vaniļas cukuru.
  3. Cepamformu noklājiet ar pārtikas plēvi vai cepamo papīru. Pusi no cepumiem noklājiet vienā slānī, uz kura uzlieciet 1/3 no sagrieztām ogām. Dāsni nosmērējiet tās ar saldo krējumu. Virsū izlieciet vēl vienu cepumu, zemeņu un saldā krējuma slāni. Deserta virsmu dekorējiet ar ogām, tortes malas nosmērējiet ar atlikušo saldo krējumu.
  4. Ievietojiet desertu ledusskapī uz 3-4 stundām.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment