Saldā brunete jeb bērnības gardums – šokolādes desa

Gatavošanas gaita:

  1. Cepumus ietīt celofāna maisiņā un ar virtuves āmuru tos sadrupināt pēc iespējas mazākos gabaliņos.
  2. Kastrolī pievienojam sviestu, izkausējam to (uz maza uguns).
  3. Pievienojam klāt cukuru un uz maza uguns, maisot, izšķīdinām cukuru.
  4. Pēc tam, kad cukurs ir nedaudz izšķīdis, noņemam kastroli no plīts, pievienojam kakao, riekstus un samaisām.
  5. Tad pieberam klāt cepumus no maisiņa, visu kārtīgi samaisot.
  6. Uz galda izklājam pārtikas plēvi, izliekam uz tās iznākušo desu un satinām to ruletē.
  7. Ieliekam gatavo desu ledusskapī, lai tā atdziest.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Leave a Comment