Cepumus samaliet drupačās, sajauciet ar kakao.
Atkarībā no cepumu salduma, nomēriet nepieciešamo cukura daudzumu un izšķīdiniet to karstā ūdenī. Atdzesējiet ūdeni, pamazām ielejot to sadrupinātos cepumos, samaisot masu, jūs iegūsiet viendabīgu mīklu.
Kokosriekstu skaidiņas sajauciet ar mīkstu sviestu un pūdercukuru.
Izlieciet šokolādes masu uz pārtikas plēves un sarullējiet taisnstūrī, ne ļoti biezā slānī (jo tas ir plānāks, jo vairāk spirāļu būs ruletē). Virsū uzklājiet kokosriekstu slāni.
Sarullējiet ruleti un ielieciet saldētavā uz 30-40 minūtēm.
Deserta variācija iebiezinātā piena cienītājiem – pievienojiet dažas ēdamkarotes pie kokosriekstu skaidiņām sviesta un pūdercukura vietā – sanāks ļoti gardi!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2