Gatavošanas gaita:
- Samaisiet miltus, iebiezināto pienu, olu un sodu, kas ir samaisīta ar nelielu citrona sulas daudzumu. Izveidojiet mīklu un sadaliet to uz 8 daļām.
- Sarullējiet mīklu, lai tās diametrs būtu nedaudz lielāks par pannas diametru. Izlieciet mīklu uz uzsildītu pannu. Pēc minūtes pārveliet.
- Skaisti apgrieziet biskvītu. Apgrieztos gabaliņus nemetiet ārā/neēdiet. Atkārtojiet iepriekšējo soli ar katru mīklas gabaliņu.
- Gatavojam krēmu. Samaisiet pienu, cukuru, 2 olas, 4 ēdamkarotes miltu un vaniļu. Uzlieciet maisījumu uz uguns un vāriet, maisot, līdz sabiezē.
- Beigās sajauciet karstu krēmu ar sviestu.
- Biskvītus nosmērējiet ar siltu krēmu. Pēc vēlmes torti apkaisiet ar sadrupinātiem apgrieztā biskvītu gabaliņiem. Atstājiet torti uz dažām stundām ledusskapī, lai krēms uzsūktos.
Labu apeīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2