Pannā pagatavojama torte „Minūte”

Gatavošanas gaita:

  1. Samaisiet miltus, iebiezināto pienu, olu un sodu, kas ir samaisīta ar nelielu citrona sulas daudzumu. Izveidojiet mīklu un sadaliet to uz 8 daļām.
  2. Sarullējiet mīklu, lai tās diametrs būtu nedaudz lielāks par pannas diametru. Izlieciet mīklu uz uzsildītu pannu. Pēc minūtes pārveliet.
  3. Skaisti apgrieziet biskvītu. Apgrieztos gabaliņus nemetiet ārā/neēdiet. Atkārtojiet iepriekšējo soli ar katru mīklas gabaliņu.
  4. Gatavojam krēmu. Samaisiet pienu, cukuru, 2 olas, 4 ēdamkarotes miltu un vaniļu. Uzlieciet maisījumu uz uguns un vāriet, maisot, līdz sabiezē.
  5. Beigās sajauciet karstu krēmu ar sviestu.
  6. Biskvītus nosmērējiet ar siltu krēmu. Pēc vēlmes torti apkaisiet ar sadrupinātiem apgrieztā biskvītu gabaliņiem. Atstājiet torti uz dažām stundām ledusskapī, lai krēms uzsūktos.

Labu apeīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment