Pannā pagatavojama biezpiena torte – ātri, gardi un vienkārši

Gatavošanas gaita:

  1. Pagatavojiet krēmu. Sajauciet 1 olu, cukuru, 20 g miltu un vaniļu. Ielejiet pienu, pastāvīgi maisot. Masai ir jābūt viendabīgai, bez kamoliņiem. Tad uzlieciet to vārīties uz maza uguns. Vāriet 5 minūtes, tad nolieciet malā.
  2. Pievienojiet klāt pie biezpiena cepamo pulveri un samaisiet.
  3. Samaisiet 1 olu ar cukuru. Ieberiet atlikušos miltus.
  4. Izveidojiet mīklu. Sadaliet to uz daļām, katru daļu sarullējiet bumbiņā. Jāsanāk apmēram 8 bumbiņām.
  5. Katru bumbiņu sarullējiet plānā plācenī. Caurduriet to ar dakšu, apcepiet no abām malām līdz zeltaini-brūnai krāsai.
  6. Izlieciet plāceņus citu uz cita, katru ieziežot ar sagatavoto krēmu.
  7. Tad kārtīgi apsmērējiet tortes malas. Apkaisiet torti ar šokolādes skaidiņām vai samaltiem riekstiem.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Leave a Comment