Gatavošanas gaita:
- Pagatavojiet krēmu. Sajauciet 1 olu, cukuru, 20 g miltu un vaniļu. Ielejiet pienu, pastāvīgi maisot. Masai ir jābūt viendabīgai, bez kamoliņiem. Tad uzlieciet to vārīties uz maza uguns. Vāriet 5 minūtes, tad nolieciet malā.
- Pievienojiet klāt pie biezpiena cepamo pulveri un samaisiet.
- Samaisiet 1 olu ar cukuru. Ieberiet atlikušos miltus.
- Izveidojiet mīklu. Sadaliet to uz daļām, katru daļu sarullējiet bumbiņā. Jāsanāk apmēram 8 bumbiņām.
- Katru bumbiņu sarullējiet plānā plācenī. Caurduriet to ar dakšu, apcepiet no abām malām līdz zeltaini-brūnai krāsai.
- Izlieciet plāceņus citu uz cita, katru ieziežot ar sagatavoto krēmu.
- Tad kārtīgi apsmērējiet tortes malas. Apkaisiet torti ar šokolādes skaidiņām vai samaltiem riekstiem.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2