Pannā cepti ātrie cepumi (fotorecepte)

cookie_04

Nelielā bļodā kārtīgi sajauciet krējumu, sviestu un olu dzeltenumu (receptē baltumu neizmantojam). Tad pievienojam cukuru un vēlreiz visu kārtīgi samaisām.

cookie_10

Palielā bļodā sajaucam irdinātāju un miltus, kārtīgi samaisām kā minimums 30 sekundes. Tad pievienojam šķidro masu un kārtīgi samīcām mīklu. Beigās sanāk gluda mīkla, kas nelips pie rokām.

cookie_13

Sarullējiet mīklu desā 2-3 cm diametrā. Sagrieziet 1 cm biezos gabaliņos un noformējiet cepumus pēc Jūsu vēlmes (apaļi cepumi vai kvadrātveidīgi u.tml.) Var sarullēt gabaliņus un tad samīcīt tos, izveidojot ripiņas. Svarīgi, lai cepumi biezumā nebūtu mazāki par 1 cm, citādi tie slikti apcepsies vidū.

cookie_16

Sausā pannā ar nepiedegošu virsmu uz vismazākā uguns apcepam cepumus no abām pusēm. Sanāk apmēram 2-3 minūtes uz vienas puses apcepšanu. Ja uguns būs pārāk liels – garoza parādīsies, taču cepumi iekšā nebūs gatavi.

Labu apetīti!

Avots: andychef.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment