Nelielā bļodā kārtīgi sajauciet krējumu, sviestu un olu dzeltenumu (receptē baltumu neizmantojam). Tad pievienojam cukuru un vēlreiz visu kārtīgi samaisām.
Palielā bļodā sajaucam irdinātāju un miltus, kārtīgi samaisām kā minimums 30 sekundes. Tad pievienojam šķidro masu un kārtīgi samīcām mīklu. Beigās sanāk gluda mīkla, kas nelips pie rokām.
Sarullējiet mīklu desā 2-3 cm diametrā. Sagrieziet 1 cm biezos gabaliņos un noformējiet cepumus pēc Jūsu vēlmes (apaļi cepumi vai kvadrātveidīgi u.tml.) Var sarullēt gabaliņus un tad samīcīt tos, izveidojot ripiņas. Svarīgi, lai cepumi biezumā nebūtu mazāki par 1 cm, citādi tie slikti apcepsies vidū.
Sausā pannā ar nepiedegošu virsmu uz vismazākā uguns apcepam cepumus no abām pusēm. Sanāk apmēram 2-3 minūtes uz vienas puses apcepšanu. Ja uguns būs pārāk liels – garoza parādīsies, taču cepumi iekšā nebūs gatavi.
Labu apetīti!
Avots: andychef.ru