Neticami vienkārša mandarīnu saldējuma recepte (fotorecepte)

Gatavošanas gaita:

KtZAtt1rFU0

Nomizojiet mandarīnus, sadaliet tos daļiņās un samaliet blenderī 2 minūšu garumā.

ZS74bg2Z46g

Obligāti sarīvējiet mandarīnu biezeni caur sietiņu.

PsB3bm9DsvU

Blenderī sajauciet skābo krējumu, iebiezināto pienu un mandarīnu sulu-biezeni. Kuliet 2-3 minūšu garumā.

XudJYU-bLVQ

Saldējuma masa ir gatava! Ielejiet to plastikāta tilpnē un ielieciet saldētavā. Katru stundu izņemiet saldējumu un intensīvi sakuliet (var ar blenderi) 30 sekunžu garumā. Kad pēc kārtējās kulšanas reizes masa kļūs bieza un staipīga, atstājiet to saldētavā 4 stundas.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment