Neticami viegli pagatavojama un garda pankūku torte

Gatavošanas gaita:

  1. Visas sastāvdaļas pankūku cepšanai kārtīgi sajaukt kopā, pievienot izkausētu šokolādi. Gatavot pankūkas 2-3 minūtes no katras puses.
  2. 400 ml piena sildīt līdz tas sāk vārīties. Atsevišķi sajaukt cukuru un cieti, pakāpeniski ieliet 100 ml auksta piena un kārtīgi sajaukt līdz vienmērīgai masai. Ar plānu strūklaku ieliet vārīto pienu. Uz maza uguns novest masu līdz vārīšanai, pakāpeniski maisot, līdz krēms kļūst biezs.
  3. Pankūkas noklāt ar krēmu, ielikt ledusskapī kā minimums uz vienu stundu. Gala rezultātā sanāk ļoti viegla un garšīga torte.

Labu apetīti!

Avots: vk.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment