Neticami gaisīgs šokolādes torte-suflē

Gatavošanas gaita:

  1. Noņemamo formu 19 cm diametrā noklājiet ar apaļu cepamo papīru, formas malas ieziediet ar sviestu. Cepumus smalki sadrupiniet, pievienojiet sviestu un kakao, samaisiet. Pēc nepieciešamības pievienojiet pienu. Jāsanāk noturīgai masai.
  2. Gatavo masu izlieciet formas dibenā, iespiediet un ielieciet ledusskapī.
  3. Šokolādi izkausējiet ūdens peldē, pievienojiet pūdercukuru, vaniļas cukuru un biezpienu, kārtīgi visu sakuliet ar mikseri, atsevišķi sakuliet saldo krējumu.
  4. Želatīnu aplejiet ar nelielu karstā ūdens daudzumu (apmēram 3-4 ēdamkarotes), ielejiet ar nelielu strūklu biezpiena masā un kārtīgi sakuliet ar mikseri. Tad pievienojiet putukrējumu un alkoholu, vēlreiz sakuliet un uzklājiet krēmu uz formas. Ielieciet ledusskapī uz nakti.
  5. Nākamā dienā apvelciet kūkas kontūru ar nazi, noņemiet formu. Gatavo torti var apkaisīt ar kakao, dekorēt ar rīvēto šokolādi vai svaigām ogām.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook.good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment