Gatavošanas gaita:
- Noņemamo formu 19 cm diametrā noklājiet ar apaļu cepamo papīru, formas malas ieziediet ar sviestu. Cepumus smalki sadrupiniet, pievienojiet sviestu un kakao, samaisiet. Pēc nepieciešamības pievienojiet pienu. Jāsanāk noturīgai masai.
- Gatavo masu izlieciet formas dibenā, iespiediet un ielieciet ledusskapī.
- Šokolādi izkausējiet ūdens peldē, pievienojiet pūdercukuru, vaniļas cukuru un biezpienu, kārtīgi visu sakuliet ar mikseri, atsevišķi sakuliet saldo krējumu.
- Želatīnu aplejiet ar nelielu karstā ūdens daudzumu (apmēram 3-4 ēdamkarotes), ielejiet ar nelielu strūklu biezpiena masā un kārtīgi sakuliet ar mikseri. Tad pievienojiet putukrējumu un alkoholu, vēlreiz sakuliet un uzklājiet krēmu uz formas. Ielieciet ledusskapī uz nakti.
- Nākamā dienā apvelciet kūkas kontūru ar nazi, noņemiet formu. Gatavo torti var apkaisīt ar kakao, dekorēt ar rīvēto šokolādi vai svaigām ogām.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook.good
Pages: 1 2