Mm..! Banāni kažokā

Gatavošanas gaita:

  1. Nomizojiet banānu un ielieciet to dziļā bļodā.
  2. Ar blenderi sakuliet biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru un skābo krējumu.
  3. Ietērpiet banānu “kažokā”, ieziežot ar biezpiena masu.
  4. Pagatavojiet šokolādes glazūru – sajauciet kakao, cukuru, pienu un sviestu, vāriet 5-7 minūtes līdz sabiezē. Ļaujiet glazūrai atdzist.
  5. Aplejiet banānu ar šokolādes glazūru. Vienmērīgi ieziediet to. Dekorējiet ar valriekstiem un ielieciet ledusskapī uz 2 stundām.
  6. Brīdinām! Deserts var tikt apēsts ātrāk par atdzišanas termiņu.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Leave a Comment