Gatavošanas gaita:
- Samīciet krekerus līdz drupačām. Izkausējiet sviestu pannā. Apvienojiet krekeru drupačas, sviestu un 2 ēdamkarotes citronu miziņu. Iespiediet kūkas pamatni kūku cepamformā.
- Sakuliet krēmsieru ar mikseri, pievienojot cukuru. Tad pievienojiet ēdamkaroti citrona miziņu, citrona sulu un olu, sakuliet visu kopā līdz rodas vienmērīgas konsistences krēms.
- Uzklājiet krēmu uz kūkas pamatnes.
- Cepiet siera kūkas 40 minūtes 180 grādos. Izņemiet tos no cepeškrāsni un ļaujiet tiem atdzist istabas temperatūrā. Tad ielieciet ledusskapī uz apmēram stundu.
- Uzmanīgi izņemiet kūkas no formām un dekorējiet ar ogām.
Labu apetīti!
Avots: brightside.me
Pages: 1 2