Mini citrona siera kūka

Gatavošanas gaita:

  1. Samīciet krekerus līdz drupačām. Izkausējiet sviestu pannā. Apvienojiet krekeru drupačas, sviestu un 2 ēdamkarotes citronu miziņu. Iespiediet kūkas pamatni kūku cepamformā.
  2. Sakuliet krēmsieru ar mikseri, pievienojot cukuru. Tad pievienojiet ēdamkaroti citrona miziņu, citrona sulu un olu, sakuliet visu kopā līdz rodas vienmērīgas konsistences krēms.
  3. Uzklājiet krēmu uz kūkas pamatnes.
  4. Cepiet siera kūkas 40 minūtes 180 grādos. Izņemiet tos no cepeškrāsni un ļaujiet tiem atdzist istabas temperatūrā. Tad ielieciet ledusskapī uz apmēram stundu.
  5. Uzmanīgi izņemiet kūkas no formām un dekorējiet ar ogām.

Labu apetīti!

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment