Mikroviļņu krāsnī pagatavojams biezpiena suflē

Gatavošanas gaita:

  1. Ābolu sarīvējiet, pievienojiet biezpienu un olu. Sakuliet visu ar dakšu.
  2. Salieciet formiņās, kas ir piemērotas mirkoviļņu krāsnij. Suflē cepšanas laikā nepalielināsies, tāpēc droši varāt formiņas aizpildīt pilnībā.
  3. Sildiet mirkoviļņu krāsnī 5 minūtes. Gatavību pārbaudiet, pieskaroties pie deserta augšas – ja biezpiens pielipa pie pirkstiem, tad sildiet to vēl dažas minūtes.
  4. Pirms pasniegšanas var apkaisīt desertu ar kanēli.

Desertu var cept arī cepeškrāsnī un ābolu vietā var ielikt jebkādu citu jūsu iecienīto augli.

Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment