Manai meitai 8. Un lūk, 20 padomi, kurus es gribu dot visiem vīriešiem. Gudra tēva vārdi

Maikls Mitčels – tēvs, kurš ir gandrīz vai bez prāta savas meitas dēļ. Viņš nolēma pārvērst tēvišķumu dzīves filozofijā, bet savas idejas par bērnu audzināšanu sāka pierakstīt blogā Life to Her Years.

Tajā jau ir publicēti vairāk nekā 400 padomu, kurus gribēsies izpildīt ikvienam mīlošam tēvam.

Lūk, viņa 20 labākie padomi:

❤Mīliet un cieniet meitas māti. Kad viņa izaugs, viņa apprecēsies ar to, kurš pret viņu izturēsies tāpat, kā izturēsies pret viņas māti.

❤Saldējums var piesegt jebkurus pārkāpumus. Atceries, kura ir viņas mīļākā šķirne.

❤Novērtē katru minūti, kas pavadīta kopā ar meitu. Tagad viņa guļ neaizsargāta gultā, bet pēc kāda laika izpletīs spārnus un aizlidos iekarot pasauli. Negaidi, kad viņa pārvērtīsies no kāpura pa tauriņu.

❤Saki viņai, ka viņa ir skaistule. Atgādini viņai par to katru dienu un negaidi brīdi, kad glancēto žurnālu radītie “ideāli” mēģinās viņu pārliecināt par pretējo.

❤Neaizmirsti nēsāt viņu uz saviem pleciem. Dari to, kamēr tev vēl ir stipra mugura, bet mazulīte tur viegli novietojas.

❤Ne pie kādiem apstākļiem neaizmirsti par viņas dzimšanas dienu. Pēc gadiem viņa var neatcerēties dāvanas, kuras tu viņai dāvināji, bet viņa visu mūžu atcerēsies to dienu, kad tētis nebija līdzās.

❤Kļūsti viņai par varoni. Tēviem ir jāatceras, ka meitām ir nepieciešams viņu atbalsts visas dzīves garumā. Un jā, varonim nav obligāti jānēsā apmetnis un triko…

❤Šodien tu viņu aizved uz skolu, bet rīt viņa iestāsies universitātē. Nekad nepazaudē viņu no skata.

❤Uzticies viņai. Jo vecāka kļūs meita, jo vairāk brīvības viņai būs nepieciešams. Neierobežo viņu. Tici, viņa pārsniegs tavas gaidas.

❤Liec viņai saprast, ka viņu vienmēr gaida mājās. Lai kas arī nenotiktu, viņa vienmēr varēs atgriezties.

❤Neaizmirsti par apskāvieniem. Atceries, ka raudošu bērnu var nomierināt, vienkārši noliekot līdzās stipro tēta plecu un sakot, ka viņu saproti.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment