Gatavošanas gaita:
- Smalki sagrieztu cieto īrisu, izkausējiet to ūdens peldē un pievienojiet 5 ēdamkarotes saldā krējuma.
- Noņemiet trauku ar īrisu no uguns, pievienojiet sviestu un samaisiet līdz viendabīgai masai.
- Ar tējkaroti ielejiet izkausēto īrisu ar sviestu ieziestās formās (var izmantot arī silikona formas). Cenšaties izvēlēties sviestu bez smaržas.
- Uz katra īrisa gabaliņa uzlieciet virsū lazdu riekstu.
- Ūdens peldē izkausējiet šokolādi un pakāpeniski pievienojiet tajā 4 ēdamkarotes saldā krējuma.
- Noklājiet konfekšu virsu ar šokolādi.
- Ielieciet tās ledusskapī uz 4-5 stundām un tad uzmanīgi izņemiet no formas.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2