Mājas „Toffifee”

Gatavošanas gaita:

  1. Smalki sagrieztu cieto īrisu, izkausējiet to ūdens peldē un pievienojiet 5 ēdamkarotes saldā krējuma.
  2. Noņemiet trauku ar īrisu no uguns, pievienojiet sviestu un samaisiet līdz viendabīgai masai.
  3. Ar tējkaroti ielejiet izkausēto īrisu ar sviestu ieziestās formās (var izmantot arī silikona formas). Cenšaties izvēlēties sviestu bez smaržas.
  4. Uz katra īrisa gabaliņa uzlieciet virsū lazdu riekstu.
  5. Ūdens peldē izkausējiet šokolādi un pakāpeniski pievienojiet tajā 4 ēdamkarotes saldā krējuma.
  6. Noklājiet konfekšu virsu ar šokolādi.
  7. Ielieciet tās ledusskapī uz 4-5 stundām un tad uzmanīgi izņemiet no formas.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

 

 

Leave a Comment