Gatavošanas gaita:
- Sajauciet kakao un cukuru. Pievienojiet 1 ēdamkaroti piena un sakuliet līdz viendabīgai masai. Ielejiet atlikušo pienu. Ielejiet kastrolī un sildiet uz vidēja uguns līdz sāk vārīties, pastāvīgi maisot.
- Kad kakao sāka vārities – pievienojiet sviestu, samaziniet uguni līdz minimumam un atkal vāriet.
- Noņemiet kastroli no uguns un ar mazo sietiņu izsijājiet miltus kastrolī. Vāriet līdz milti pilnībā izšķīst.
- Noņemiet no plīts un ļaujiet nedaudz atdzist. Ieberiet vaniļas cukuru un kārtīgi samaisiet.
- Salejiet šokolādi ledus formiņās, pirms tam ieziedot tās ar sviestu.
- Pēc vēlmes pievienojat riekstus. Ielieciet šokolādi saldētavā, lai tā atdziest.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2