Gatavošanas gaita:
- Paņemiet kastroli ar biezu dibenu, sajauciet tajā iebiezināto pienu, krējumu, cukuru un vaniļu.
- Vāriet uz neliela uguns, pastāvīgi maisot. Kad masa sāks vārīties, samaziniet uguni līdz minimumam, turpiniet maisīt.
- Pēc 10 minūtēm pievienojiet sviestu.
- Vāriet masu vēl 30 minūtes, kamēr tā nesāks atgādināt vārīto iebiezināto pienu. Jo ilgāk vārāt, jo cietākās konfektes sanāks. Sekojiet līdzi tam, lai masa nepiedegtu.
- Formu noklājiet ar cepamo papīru, ieziediet to ar sviestu. Piepildiet formu ar gatavo konfekšu masu un atstājiet dzist uz 15 minūtēm. Tad ielieciet konfektes tālākai atdzišanai ledusskapī.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2