Gatavošanas gaita:
- Biezpienu rīvēt caur sietiņu un sajaukt to ar sviestu, cukurpūderi un vaniļas cukuru. Ja masa šķiet sausa, pievienot vienu ēdamkaroti skābā krējuma. Jau ir gardi!
- Iegūto biezpiena masu salipināt Jums vēlamā sieriņu formā – padarīt tos garākus vai kubveidīgus, kā „Kārumam”. Tad ielikt tos saldētavā uz 10-15 minūtēm. Sieriņiem ir jāsacietē, bet nekādā gadījumā nedrīkst sasaldēties.
- Tagad ķersimies klāt glazūras gatavošanai. Pārlauzt šokolādi uz gabaliņiem un ielikt to ūdens vannā, lai tā izkust. (Ūdens vanna – vārīt kastrolī ūdeni un virs tā uzlikt bļodu ar šokolādi). Pievienot sviestu, maisot, lai glazējums kļūst pabiezs.
- Izņemt sieriņus no saldētavas un ar dakšas palīdzību iemērkt katru sieriņu šokolādes glazūrā.
- Uzlikt gatavos sieriņus uz šķīvja un ielikt ledusskapī līdz glazūra pilnībā atdziest.
Labu apetīti!
Avots: takprosto.cc
Pages: 1 2