Lūk, kas jums vienmēr jādara ar rīsiem pirms to pagatavošanas. Padoms no šefpavāra!

Visiem garšo labi izvārīti, nesalipuši rīsi, bet, diemžēl, tie ne vienmēr tādi sanāk, raksta Standard Media.

Slavenā šefpavārs Montijs Koludrovič no Austrālijas atklāja slepenu triku, kas palīdzēs uz visiem laikiem aizmirst par salipušiem, ūdeņainiem rīsiem sadedzinātos katliņos.

Kā zināms, rīsi ir viens no galvenajiem barības produktiem ikdienā katram no mums.

Kādam to patīk ēst kā biezputru ar pienu, citi dod priekšroku to lietot kā piedevas ēdienam. Turklāt šie graudi nav dārgi, tos pavisam viegli ir atrast un izvēlēties labāko variantu jūsu ēdienam.

Tie nekaitē veselībai, palīdz notievēt vai atjaunot gremošanas traktu, kā arī var tikt ilgi uzglabāti, tāpēc daudziem no mums virtuvē atrodami rīsu krājumi.

Bet, neskatoties uz to, ka lielākā daļa no rīsa ēdieniem tiek gatavoti regulāri, daudzi atzīst, ka tomēr pamanās kļūdīties rīsa pagatavošanā daudz biežāk, nekā to varētu domāt.

Montijs Koludrovičs nolēma palīdzēt visiem tiem, kuri regulāri žēlojas par to, ka neizdodas pagatavot garšīgus, irdenus rīsus, un padalījās ar ļoti svarīgu un vienlaicīgi ļoti vienkārši rīsu pagatavošanas noslēpumu.

Austrāliešu šefpavārs atklāja, ka ir ļoti svarīgi graudus pirms lietošanas nomazgāt.

Turklāt pieredzējušais kulinārs piebilda, ka vienkārša noskalošana nederēs, rīsi ir kārtīgi jānomazgā – aptuveni 30 reizes. Jā, 30 REIZES.

Koludrovičs apgalvo, ka tikai šajā gadījumā izdosies izmazgāt lieko cieti, un rīsi būs ļoti garšīgi, gaisīgi, ļoti patīkamas konsistences, un ne tikai garšos, bet arī izskatīsies ļoti labi.

Cik reizes jūs skalojat rīsus pirms to lietošanas?

avots: standardmedia.co.ke

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment