Gatavošanas gaita:
- Samaisiet bļodā kakao pulveri, miltus, cepamo pulveri un vanilīnu.
- Atsevišķā bļodā sarīvējiet mīkstu sviestu ar 100 g pūdercukura. Konsistencei ir jābūt mīkstai un apjomīgai.
- Pievienojiet olas sviesta masai, kārtīgi samaisiet. Tagad iejauciet iekšā miltu maisījumu, ielejiet pienu.
- Kārtīgi samaisiet. Izlieciet mīklu uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, nelielu, apaļu plāceņu formā.
- Cepiet 180 grādos 10-12 minūtes.
- Kamēr biskvīti dziest, sagatavojiet krēmu. Sakuliet saldo krējumu ar 4 ēdamkarotēm pūdercukura līdz noturīgiem apjomiem. Uzsmērējiet krēmu uz vienas biskvīta daļas, virsū uzlieciet otru biskvītu.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2