Kūciņa „Whoopie pie”

Gatavošanas gaita:

  1. Samaisiet bļodā kakao pulveri, miltus, cepamo pulveri un vanilīnu.
  2. Atsevišķā bļodā sarīvējiet mīkstu sviestu ar 100 g pūdercukura. Konsistencei ir jābūt mīkstai un apjomīgai.
  3. Pievienojiet olas sviesta masai, kārtīgi samaisiet. Tagad iejauciet iekšā miltu maisījumu, ielejiet pienu.
  4. Kārtīgi samaisiet. Izlieciet mīklu uz cepamās formas, kas ir noklāta ar cepamo papīru, nelielu, apaļu plāceņu formā.
  5. Cepiet 180 grādos 10-12 minūtes.
  6. Kamēr biskvīti dziest, sagatavojiet krēmu. Sakuliet saldo krējumu ar 4 ēdamkarotēm pūdercukura līdz noturīgiem apjomiem. Uzsmērējiet krēmu uz vienas biskvīta daļas, virsū uzlieciet otru biskvītu.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment