Kraukšķīgi šokolādes cepumi bez cepšanas (fotorecepte)

318574-ed4_thumb

Kastrolī sajauciet šokolādi, sviestu un medu. Izkausējiet uz vidēja uguns.

318575-ed4_thumb

Sanāk, lūk, šāda šķidra masa.

318576-ed4_thumb

Uz tās sadrupiniet cepumus (ne pārāk mazos izmēros, bet ne arī pārāk lielos, lai cepumu drupačas ir dažāda izmēra), pievienojam rozīnes.

318577-ed4_thumb

Pievienojam bumbiņas (daudzums ir atkarīgs no konsistences, maisot ir jāsanāk biezai masai, lai visas bumbiņas un cepumu būtu noklāti šokolādē. Nedrīkst būt pārāk šķidrai masai

318578-ed4_thumb

Apmēram tā..

318579-ed4_thumb

45×30 cm lielu cepamo formu (var arī mazāku, tad cepumi būs biezāki) noklājiet ar cepamo papīru, no sākuma to samitrinot un novietojot uz formas r rokām, tad izlieciet šokolādes masu uz tās. Izlīdziniet un ielieciet ledusskapī (uz 30 minūtēm vai vairāk).

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

Leave a Comment