Kastrolī sajauciet šokolādi, sviestu un medu. Izkausējiet uz vidēja uguns.
Sanāk, lūk, šāda šķidra masa.
Uz tās sadrupiniet cepumus (ne pārāk mazos izmēros, bet ne arī pārāk lielos, lai cepumu drupačas ir dažāda izmēra), pievienojam rozīnes.
Pievienojam bumbiņas (daudzums ir atkarīgs no konsistences, maisot ir jāsanāk biezai masai, lai visas bumbiņas un cepumu būtu noklāti šokolādē. Nedrīkst būt pārāk šķidrai masai
Apmēram tā..
45×30 cm lielu cepamo formu (var arī mazāku, tad cepumi būs biezāki) noklājiet ar cepamo papīru, no sākuma to samitrinot un novietojot uz formas r rokām, tad izlieciet šokolādes masu uz tās. Izlīdziniet un ielieciet ledusskapī (uz 30 minūtēm vai vairāk).
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2