Jogurta torte-saldējums no Džeimija Olivera

Gatavošanas gaita:

  1. Paņemiet garu, šauru cepamo formu vai plastmasas konteineri. Iekšā ielieciet cepamo papīru.
  2. Blenderī sakuliet zemenes, pievienojiet 4 ēdamkarotes jogurta. Pārlejiet masu formā un ielieciet ledusskapī uz 20-30 minūtēm.
  3. Izmazgājiet blenderi un to pašu izdariet ar banāniem. Uztaisiet otru tortes slāni un ielieciet formu ledusskapī uz 15 minūtēm.
  4. Atkārtojiet to pašu ar avenēm, mellenēm un atlikušo jogurtu.
  5. Pirms pasniegšanas ļaujiet tortei nostāvēties 30-60 minūtes. Pasniedziet ar svaigiem augļiem vai medu.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment