Gatavošanas gaita:
- Nelielā kastrolī vārīt ūdeni.
- Atsevišķā bļodā sajaukt olu dzeltenumus, cukuru un safrānu. Ievietot bļodu kastrolī ar verdošu ūdeni un, pastāvīgi maisot, vārīt olu maisījumu ūdens peldē līdz tā sabiezē apmēram 5-6 minūtes.
- Noņemt no uguns un uzlikt bļodu uz ledus, turpinot maisīt, lai samazinātu temperatūru.
- Ar miksera palīdzību sakuliet maisījumu, pievienojot saldo vermutu, līdz iebiezinātā piena krāsai.
- Ar lāpstiņas palīdzību pievienot 1/3 putukrējuma un uzmanīgi samaisīt. Izlikt atlikušo putukrējumu.
- Ielikt formā, pievienot avenes. Apsegt ar plastikāta formu, ielikt ledusskapī uz 6 stundām.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2