Itāļu saldējums „Semifredo” ar avenēm

Gatavošanas gaita:

  1. Nelielā kastrolī vārīt ūdeni.
  2. Atsevišķā bļodā sajaukt olu dzeltenumus, cukuru un safrānu. Ievietot bļodu kastrolī ar verdošu ūdeni un, pastāvīgi maisot, vārīt olu maisījumu ūdens peldē līdz tā sabiezē apmēram 5-6 minūtes.
  3. Noņemt no uguns un uzlikt bļodu uz ledus, turpinot maisīt, lai samazinātu temperatūru.
  4. Ar miksera palīdzību sakuliet maisījumu, pievienojot saldo vermutu, līdz iebiezinātā piena krāsai.
  5. Ar lāpstiņas palīdzību pievienot 1/3 putukrējuma un uzmanīgi samaisīt. Izlikt atlikušo putukrējumu.
  6. Ielikt formā, pievienot avenes. Apsegt ar plastikāta formu, ielikt ledusskapī uz 6 stundām.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment