Gatavošanas gaita:
- Želatīnu aplejiet ar apelsīnu sulu, samaisiet un atstājiet, lai želatīns uzbriestu.
- Atsevišķā traukā samaisiet cukuru ar ūdeni, pievienojiet citrusaugļu miziņas un vāriet uz ļoti maza uguns. Vāriet līdz cukurs pilnība izšķīst. Tad noņemiet no uguns un uzreiz sajauciet ar želatīnu.
- Maisiet līdz želatīns pilnībā izkūst. Tad izkāsiet ar sietiņu un izņemiet miziņas.
- Gatavo želejas masu pārlieciet formā, kas ir noklāta ar pārtikas plēvi.
- Turiet ledusskapī 6-10 stundas, tad pārlieciet atdzisušo marmelādi uz cepamā papīra, kas ir apkaisīts ar cukuru.
- Sagrieziet gabaliņos un apveliet tos cukurā.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good
Pages: 1 2