Gardums, kas izraisa atkarību! Mājas marmelāde

Gatavošanas gaita:

  1. Želatīnu aplejiet ar apelsīnu sulu, samaisiet un atstājiet, lai želatīns uzbriestu.
  2. Atsevišķā traukā samaisiet cukuru ar ūdeni, pievienojiet citrusaugļu miziņas un vāriet uz ļoti maza uguns. Vāriet līdz cukurs pilnība izšķīst. Tad noņemiet no uguns un uzreiz sajauciet ar želatīnu.
  3. Maisiet līdz želatīns pilnībā izkūst. Tad izkāsiet ar sietiņu un izņemiet miziņas.
  4. Gatavo želejas masu pārlieciet formā, kas ir noklāta ar pārtikas plēvi.
  5. Turiet ledusskapī 6-10 stundas, tad pārlieciet atdzisušo marmelādi uz cepamā papīra, kas ir apkaisīts ar cukuru.
  6. Sagrieziet gabaliņos un apveliet tos cukurā.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment