Gards našķis uz ātru roku – pannā cepti kanēļa banāni

Gatavošanas gaita:

  1. Sagrieziet banānu aplīšos, apmēram 1 cm garumā.
  2. Nelielā bļodā sajaucam cukuru, kanēli un muskatriekstu. Nolieciet malā.
  3. Ielejiet lielā pannā olīveļlu, uzsildiet to.
  4. Salieciet banānus uz pannas un gatavojiet apmēram 2-3 minūtes.
  5. Pēdējā gatavošanas minūtē, pirms pagriezt banānus uz otru pusi, apkaisiet tos ar 1/2 no kanēļa maisījuma.
  6. Kad pagriezāt banānus uz otru pusi, apkaisiet tos ar atlikušo kanēļa maisījumu un gatavojiet apmēram vēl 2-3 minūtes līdz banāni kļūst mīksti un pietiekami silti.

Labu apetīti!

Avots: dizzybusyandhungry.com

 

Leave a Comment