Gatavošanas gaita:
- Zemenes nomazgāt un attīrīt un sablenderēt līdz vienmērīgam biezenim.
- Pievienot 200 g cukurpūdera, tad citrona sulu un Grenadīnu. Vēl nedaudz sablenderēt.
- Cepamformu noklāt ar cepampapīru un ieeļļot ar sviestu.
- Zemeņu biezenim pievienot zemeņu biezeni un atstāt uz 3 minūtēm. Tad sasildīt līdz želatīns pilnībā izkūst.
- Atdzesēt līdz istabas temperatūrai un tad sakult ātrā ātrumā 5-10 minūtes, līdz masa nepalielināsies apjomā un nekļūs maigi rozā krāsā.
- Ieliet cepamformā un izlīdzināt.
- Atstāt istabas temperatūrā, neaizsedzot 10-15 stundas.
- Uz galda uzbērt cukurpūderu un suflē izņemt no cepamformas. Sagriezt kvadrātiņos vai taisnstūros. Katru reizi pēc naža lietošanas, nazi nomazgāt un ieeļļot ar sviestu. Uzbērt cukurpūderi un pasniegt uz galda. Izbaudiet!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2
Zemeņu biezenim pievienot zemeņu biezeni un atstāt uz 3 minūtēm Kas tas ir ?