Gaisīga zemeņu rulete ar balto šokolādi? Tas taču ir viegli!

Gatavošanas gaita:

  1. Sakuļam dzeltenumus ar pūdercukuru līdz gaisīgai, gaišai masai. Tad pievienojam caur sietiņu izkāstus miltus un kārtīgi samaisām.
  2. Cepamo formu noklājam ar cepampapīru un iesmērējam to ar sviestu. Izliekam mīklu cepeškrāsnī uz 18-20 minūtēm 180 grādos.
  3. Krēmam – izkausējam šokolādi ūdens peldē. Zemenes sarīvējam ar citronu.
  4. Krējumu sakuļam ar pūdercukuru, piejaucot klāt šokolādi un zemenes ar citronu.
  5. Biskvītu izņemam no cepeškrāsns un atstājam atdzist. Kad atdzisa – nosmērējam to ar krēmu un satinam ruletē.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment