Francijas zīda torte bez cepšanas

Gatavošanas gaita:

  1. Sadrupinātos cepumus sajaucam ar sviestu un iespiežam cepamformas dibenā. Liekam ledusskapī līdz sacietē.
  2. Taisām šokolādes slāni – saldo krējumu ielejam bļodā un liekam mikroviļņu krāsnī uz 1,5-2 minūtēm. Karstā krējumā pievienojam šokolādes gabaliņus un samaisām ar maisītāju līdz viendabīgai masai. Liekam ledusskapī kā minimums uz vienu stundu, lai krēms atdzesētos un nedaudz sabiezētu.
  3. Vaniļas slānim sajaucam krējumu ar vaniļu un cukuru. Aizklājam maisījumu ar pārtikas plēvi un liekam ledusskapī uz 30 minūtēm. Pēcāk sakuļam.
  4. Tālāk izņemam sacietējušo cepumu masu. No sākuma uzklājam uz tā šokolādes krēmu, tad vaniļas. Liekam ledusskapī uz vienu stundu. Dekorējam ar šokolādes skaidiņām. Tagad to var pasniegt pie galda!

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment