Gatavošanas gaita:
- Izveidojiet mīklu, samaisot visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai. Atstājiet mīklu uz pusstundu, apsegtu ar dvieli vai pārtikas plēvi, lai tā nedaudz „atpūstos”.
- Sarullējiet mīklu ļoti plānā plācenī (3 mm biezumā) sagrieziet strīpiņās, bizītēs vai izveidojiet citu cepumu formu.
- Taukvārē vai lielā katliņā ielejiet 3 glāzes eļļas, ļaujiet tai uzkarst, tad cepiet žagariņus līdz tie ir zeltaini. Ieteikums – izņemiet no taukvāres vai katliņa mazos mīklas gabaliņus, jo tie piedegs un nākamai „žagariņu” porcijai var būt nepatīkama garša.
- Gatavos žagariņus izlieciet uz papīra dvieļa, lai tas uzsūktu liekos taukus. Tad apkaisiet ar pūdercukuru.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2