Diētiskais bavāriešu krēms

Gatavošanas gaita:

  1. Sarīvējiet olu dzeltenumus ar cukuru un vāriet uz maza uguns. Ar plānu strūklu ielejiet pienu un 10 minūšu garumā sildiet, pastāvīgi maisot. Taču neļaujiet masai vārīties!
  2. Sakuliet netreknu krējumu va jogurtu ar vaniļas ekstraktu.
  3. Pagatavojiet želatīnu kā tas ir rakstīts iepakojuma instrukcijā. Ielejiet želatīnu piena-olu maisījumā, samaisiet, atstājiet atdzist istabas temperatūrā.
  4. Pievienojiet sakulto skābo krējumu vai biezpienu, vēlreiz kārtīgi samaisiet un salieciet deserta traukos. Ielieciet ledusskapī, lai atdzistu. Gan pieaugušajiem, gan bērniem šis deserts nāks pie sirds!

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Leave a Comment