Gatavošanas gaita:
- Saldo krējumu sakuliet ar cukuru līdz noturīgai masai.
- Katru cepumu iemērciet pienā. Uzklājiet vienu ēdamkaroti saldā krējuma uz vienas cepumu puses. Salieciet cepumus rindiņā vairākās kārtās.
- Pārlieciet iegūto ruleti uz cepamā papīra, iekšpusē uzklājiet atlikušo saldo krējumu. Desertu apsedziet ar cepamo papīru un ielieciet ledusskapī kā minimums uz 24 stundām (taču pēc būtības deserts būs jau gatavs pēc 2 stundām).
- Saldo krējumu ar šokolādi uzlieciet ūdens peldē, samaisiet līdz viendabīgai masai.
- Aukstu ruleti uzlieciet uz režģa un aplejiet visu ruleti ar šokolādi.
- Apkaisiet ar riekstiem un atkal ielieciet ledusskapī līdz pilnībā atdziest. Sagrieziet diagonāli un pasniedziet.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2