Gatavošanas gaita:
- Kastrolī aplejiet želatīnu ar aukstu ūdeni un atstājiet to uz 1 stundu.
- Tad vāriet uz maza uguns līdz masa sāk vārīties. Masai nekādā gadījumā nedrīkst burbuļot! Pastāvīgi maisiet ar karoti, lai želatīns izkustu. Ļaujiet maisījumam atdzist.
- Sakuliet saldo krējumu ar cukuru.
- Izkausējiet pēc kārtas tumšo un balto šokolādi. Salejiet masu trauciņos. Katrā trauciņā pievienojiet želatīnu un putukrējumu. Kārtīgi samaisiet.
- Izlieciet deserta traukos vai glāzēs balto masu. Tad ielieciet trauku slīpi ledusskapī un atstājiet, līdz želeja pilnībā atdziest. Tad virsū uzklājiet šokolādes masu un atkal ielieciet ledusskapī.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2