Deserts „Diena un nakts”

Gatavošanas gaita:

  1. Kastrolī aplejiet želatīnu ar aukstu ūdeni un atstājiet to uz 1 stundu.
  2. Tad vāriet uz maza uguns līdz masa sāk vārīties. Masai nekādā gadījumā nedrīkst burbuļot! Pastāvīgi maisiet ar karoti, lai želatīns izkustu. Ļaujiet maisījumam atdzist.
  3. Sakuliet saldo krējumu ar cukuru.
  4. Izkausējiet pēc kārtas tumšo un balto šokolādi. Salejiet masu trauciņos. Katrā trauciņā pievienojiet želatīnu un putukrējumu. Kārtīgi samaisiet.
  5. Izlieciet deserta traukos vai glāzēs balto masu. Tad ielieciet trauku slīpi ledusskapī un atstājiet, līdz želeja pilnībā atdziest. Tad virsū uzklājiet šokolādes masu un atkal ielieciet ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Leave a Comment