Gatavošanas gaita:
- Samaliet cepumus drupačās, sajauciet ar iepriekš izkausētu sviestu.
- Gatavo masu vienmērīgi uzklājiet cepamā formā un turiet ledusskapī 10-15 minūtes.
- Tikmēr pagatavojiet citrona krēmu – izspiediet citrona sulu, sarīvējiet miziņas. Miziņas samaisiet ar cukuru, tad pievienojiet sulu. Olas nedaudz sakuliet ar maisītāju. Ielejiet olas citrona-cukura maisījumā un atstājiet 20-30 minūtes. Pēc tam krēmu izkāsiet caur sietiņu, pārlejiet kastrolī, pievienojiet sviestu un uzlieciet uz vidēja uguns. Vāriet, pastāvīgi maisot, kamēr krēms nesabiezē.
- Uz atdzisušās pamatnes uzklājiet citrona krēmu un turiet kūku ledusskapī kā minimums 3 stundas.
- Pirms pasniegšanas sakuliet saldo krējumu ar pūdercukuru stiprās putās un dekorējiet kūku.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2