Brīnumainās pārvērtības: 69 gadus vecu vecmāmiņa pārtapa par apburošu blondīni

Iepazīstieties, šī ir Linda un viņai ir 69 gadi. Jaunībā sieviete bija īsta skaistule, bet gadi darīja savu. Skatoties uz sevi spogulī, viņa pārstāja sev pašai patikt, un, šķiet, pazaudēja dzīves garšu.

Īsāk sakot, priekš saviem gadiem Linda izskatījās pilnīgi pieņemami. Slaida figūra un gari mati padarīja viņu jaunāku par viņas gadiem. Tomēr krunciņas un sirmums nodeva sievietes īsto vecumu.

Jau jaunībā viņa nolēma, ka viņas matiem nav nekas labāks par kastaņu brūno toni. Un, sākot sirmot, viņa uzturēja ierasto matu toni ar matu krāsu palīdzību.

Tomēr, satiekot stilistu Kristoferu Hopkinsu, mainījās sievietes uzskati par frizūru. Lai satiktos ar šo slaveno frizūru mākslas meistaru, viņai nācās mērot garu ceļu no dzimtās Lielbritānijas uz ASV.

LASI VĒL: Fragmenti no tievējošas sievas vīra dienasgrāmatas – gandrīz pārsprāgu no smiekliem

Īsāk sakot, sievietei ASV bija paziņas, jo jaunībā viņa pati strādāja par stilisti pašā Holivudā. Bet pēc tam atvēra savu nelielu salonu, kurā par Holivudas skaistulēm pārvērta parastas mājsaimnieces. Tagad bijas viņas kārta mainīties lomām.

Kristofers ir pārliecināts: mainīties nekad nav par vēlu. Vienmēr ir nepieciešams sekot sev līdzi un kā sūklim uzsūkt modes jaunumus. Tiesa, pielietojot tikai tos, kas der konkrēti tev.

Šķir nākošo lapu un novērtē pārvērtību rezultātu! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment